Sådan revolutionerer DABBA frokostordninger med bæredygtighed og variation

04 september 2024 Linnea Jensen

editorial

I en travl arbejdsdag er frokosten et af dagens kulminationspunkter. Det er et velfortjent pusterum, som også skal være nærende og velsmagende. Derfor har frokostordninger bredt sig i popularitet, tilbydende bekvemmelighed og kvalitet til medarbejderne. Men hvad hvis man kunne få al dette, samtidig med at man støtter en bæredygtig fremtid? Det er her DABBA skinner igennem, ved at tilbyde en zero waste frokostordning, der er både miljøvenlig og fyldt med lækre varierede retter.

Zero Waste og bæredygtige værdier

I en tid hvor klimaforandringerne og den miljømæssige krise er højaktuelt, er det vigtigt, at virksomheder ikke blot bidrager til økonomien, men også tager ansvar for deres miljøaftryk. DABBA har taget bæredygtighed til nye højder gennem deres innovative frokostordning, der opfordrer til et zero waste-mindset.

Der anvendes tiffin kasser – robuste genanvendelige madkasser – til levering af frokoster, hvilket eliminerer behovet for engangsemballage. Disse kasser benyttes igen og igen, hvilket markant reducerer mængden af affald. DABBA garanterer, at madkasserne anvendes i et lukket kredsløb, hvor ikke bare maden, men også emballagen bliver genanvendt.

Virksomheden går et skridt videre ved at bruge udelukkende grøn strøm og at have en generel klimabevidst tilgang til alle deres processer. Mindre madspild er også en vigtig del af DABBAs vision, da de rapporterer om hele 31% mindre madspild sammenlignet med en traditionel buffetordning.

Varietet og nem bestilling

En velsmagende frokost er essentiel, og DABBA sørger for, at deres kunder får netop det. Med et sortiment på mindst 9 varierede retter, der ændres dagligt, sikres en spændende og smagsrig oplevelse for alle. Fra søde til krydrede, og fra salte til friske retter – hver dag byder på noget nyt.

Ved at fokusere på årstidens råvarer og i et betragteligt omfang økologiske indkøb (30-60%), får DABBAs kunder en frokost, der afspejler både sæson og bæredygtighed. Hertil kommer et bredt udvalg af tilkøbsmuligheder, såsom mødeforplejning og privatkøb, som gør ordningen fleksibel og tilpasses enhver situation.

Bestillingssystemet er designet for nemhed og bekvemmelighed, hvor man kan bestille eller afbestille med bare 24 timers varsel. Levering til døren sker til tiden med DABBAs zero emission levering, ofte ved brug af cykler, som elegant undgår dagligdagens trafikproblemer.

Frokostordning København

Helhedsorienteret service

Foruden at tilbyde en bæredygtig og varieret menu, sikrer DABBA også en transparent og let håndterbar service. Samlede fakturaer og løbende regnskab over valg giver virksomheder fuld kontrol over deres frokostudgifter og -valg. Dette gør det enkelt at følge med i, hvordan frokostordningen ikke bare understøtter den enkelte medarbejder, men også virksomhedens økonomi og ikke mindst dens grønne profil.

Eventuelle madrester kan efterlades i madkasserne, som DABBA i samarbejde med DAKA REFOOD sørger for at omdanne til biogas og gødning, dermed skabes der værdi selv af restprodukterne. Med andre ord, tager DABBA sig af hele processen fra start til slut uden at gå på kompromis med miljøet.

Afslutningsvis viser DABBAs tilgang til frokostordninger vejen for andre virksomheder, der ønsker at integrere bæredygtighed og social ansvarlighed i deres forretningsmodel. DABBA er ikke blot på forkant med hensyn til kvalitetsmad og kundeoplevelse; de er også bannerførere for økologisk og bæredygtig praksis i en industri, der traditionelt har været vanskelig at grønnegøre.

Hvis DABBA’s vision resonere med dig og din virksomhed, er det værd at udforske mulighederne nærmere på https://foodfamilygroup.dk/dabba/frokostordning/, hvor du kan finde alle de oplysninger, du behøver for at tage det bæredygtige skridt fremad med din frokostordning. Gør madtid til en miljøvenlig og smagsfuld oplevelse med DABBA.

Flere Nyheder